Kavs-Tak och Tätskikt AB

Tak och tätskikts företag baserat i Örebro som arbetar med flera olika taktyper, så som papptak, bromatta och pvc-tak.

Vi erbjuder kostnadsfria offerter på allt från nyproduktion, omläggning, servicereparation, taksäkerhet och pooler samt underhåll så som snöskottning, städning och besiktningar. Oavsett vad ni vill ha hjälp med så garanterar vi ett proffsigt utförande och produkter av högsta kvalité.

 

Vi på Kavs Tak och tätskikt är specialister på tak. Vi har många års erfarenhet i branschen och vet vad som gäller när det kommer till läggning av erat tak. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag. Vi arbetar med kända varumärken och leverantörer för att ge bästa kvalité på vårt arbete.

Hitta till oss

 Nygatan 55

702 11 Örebro

Öppettider

Mån-Fre: 07:00-16:00

Lör-Sön: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Kavs-Tak och Tätskikt AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuellt. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Kavs-Tak och Tätskikt AB.